Advertisement

Zevenkamp Nafi Thiam - Nafi Thiam EK-goud én Grand Slam - foto's | Nieuws dat je ... : Zo kwamen onder meer nafi thiam en noor vidts in actie op de zevenkamp.

Zevenkamp Nafi Thiam - Nafi Thiam EK-goud én Grand Slam - foto's | Nieuws dat je ... : Zo kwamen onder meer nafi thiam en noor vidts in actie op de zevenkamp.. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in doha 2019. Nafi thiam is wereldkampioen in de zevenkamp. Nafi thiam en anouk vetter kort bij elkaar op de afsluitende 800 meter. Nafi thiam, anouk vetter en caroline schäfer zijn uitzinnig na hun zevenkamp. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun.

Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Zo kwamen onder meer nafi thiam en noor vidts in actie op de zevenkamp. Nafissatou nafi thiam (french pronunciation:

Nafi Thiam begint aan zevenkamp op WK atletiek: "Goud komt ...
Nafi Thiam begint aan zevenkamp op WK atletiek: "Goud komt ... from static.gva.be
.en piste avec nafi thiam nafissatou thiam médaillée d'or aux jeux olympiques 2016 (english running motivation nationals & olympic trials | day 1 nafissatou thiam javelin 59.32m pb. Nafi thiam, anouk vetter en caroline schäfer zijn uitzinnig na hun zevenkamp. Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal. In de zevenkamp zijn de 100. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. Thiam eindigde vlak achter haar concurrentes en behield haar. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is terug na haar coronabesmetting. Nafi thiam heeft ondanks een elleboogblessure de prestigieuze zevenkamp in talence gewonnen.

Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding.

Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Nafissatou nafi thiam (french pronunciation: Noor vidts is derde.thiam zette met haar eerste worp in. In reeks 3 van de 100 meter horden werd ze vierde in 13.54, de op één na beste hordechrono uit haar carrière. Zoveel mocht onze nafi thiam prijsgeven op haar eerste achtervolgster tijdens de afsluitende 800 meter van de zevenkamp op de europese kampioenschappen atletiek in berlijn. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. De verschillende disciplines van de zevenkamp. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafi thiam is het afgelopen jaar helemaal doorgebroken in de atletiekwereld. Exclusief gesprek met sebastian coe, baas van de internationale atletiekfederatie: Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal.

Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in. Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Nafi thiam en anouk vetter kort bij elkaar op de afsluitende 800 meter. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding.

Nafi Thiam pakt goud op de olympische zevenkamp in Rio ...
Nafi Thiam pakt goud op de olympische zevenkamp in Rio ... from images4.persgroep.net
Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in doha 2019. Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? As of february 2020, thiam holds the belgian record in women's heptathlon. Nafi thiam is zaterdag goed aan haar zevenkamp begonnen op het wk atletiek in londen. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Noor vidts is derde.thiam zette met haar eerste worp in.

Nafi thiam is zaterdag goed aan haar zevenkamp begonnen op het wk atletiek in londen.

Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is alive and kicking na haar coronabesmetting. Nafi thiam is zaterdag goed aan haar zevenkamp begonnen op het wk atletiek in londen. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? In rio werd ze reeds olympisch kampioene, in götzis behaalde ze een duizelingwekkende score van 7013 punten en nu. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is terug na haar coronabesmetting. Nafi thiam is aan haar eerste zevenkamp toe sinds het ek atletiek in berlijn. Exclusief gesprek met sebastian coe, baas van de internationale atletiekfederatie: Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Nafi thiam is het afgelopen jaar helemaal doorgebroken in de atletiekwereld.

Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. Nafi thiam heeft zoals verwacht niet teleurgesteld in het laatste nummer van de zevenkamp voor vrouwen op het wk atletiek in londen.

De gouden zevenkamp van Nafi Thiam in beeld! | Atletieknieuws
De gouden zevenkamp van Nafi Thiam in beeld! | Atletieknieuws from www.atni.be
De wereldkampioene op de zevenkamp zal vanavond een warm welkom krijgen van het belgische. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Nafi thiam en anouk vetter kort bij elkaar op de afsluitende 800 meter. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is terug na haar coronabesmetting. Nafi thiam heeft zondag de zevenkamp van de décastar in talence gewonnen met 6.819 punten, een beste wereldjaarprestatie en de op één na hoogste score uit haar carrière. Zoveel mocht onze nafi thiam prijsgeven op haar eerste achtervolgster tijdens de afsluitende 800 meter van de zevenkamp op de europese kampioenschappen atletiek in berlijn.

Nafi thiam is wereldkampioen in de zevenkamp.

De wereldkampioene op de zevenkamp zal vanavond een warm welkom krijgen van het belgische. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Ze heeft een kleine voorsprong op de amerikaanse erica bougard. Nafi thiam en anouk vetter kort bij elkaar op de afsluitende 800 meter. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. In de zevenkamp zijn de 100. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in. De verschillende disciplines van de zevenkamp. Nafi thiam is zaterdag goed aan haar zevenkamp begonnen op het wk atletiek in londen. We zijn echt vereerd dat zevenkampster nafi thiam meter is van ons nieuwste schip, zegt hugo bouvy, managing director van deme offshore. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is terug na haar coronabesmetting. Het was een tweedaagse met gemengde gevoelens voor de belgische, die op erg hoog niveau.

De verschillende disciplines van de zevenkamp zevenkamp. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in doha 2019.

Posting Komentar

0 Komentar